Χαρίστε του ένα δωμάτιο σαν παραμύθι... γεμάτο χρώματα, ερεθίσματα, πρωτοτυπία και χαρούμενη διάθεση.
Διακόσμηση παιδικού δωματίου, διακόσμηση, παιδικό δωμάτιο τοιχογραφίες - Ζωγραφική παιδικών δωματίων
παιδικό φωτιστικό - Φωτιστικά παιδικών δωματίων
παιδική κουρτίνα - Κουρτίνες παιδικών δωματίων
παιδικό έπιπλο & αξεσουάρ παιδικών δωματίων - Έπιπλα & Αξεσουάρ
ιδέες διακόσμησης
συχνές ερωτήσεις
Ιδέες Διακόσμησης

Ιδέες για μεικτά δωμάτια

Από το www.babyroom.gr*

Κοινά θέματα για αγόρια και κορίτσια

Σε βασικές γραμμές ισχύουν όσα έχουμε πει για τα δωμάτια αγοριών και κοριτσιών ξεχωριστά. Τα θέματα που μπορούμε να επιλέξουμε είναι:

Κόμιξ

Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα την Φάρμα του Μίκυ

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα την Φάρμα του Μίκυ. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια. Όλοι μας αγαπάμε τα κόμιξ. Ίσως ο καθένας μας διαφορετικό ήρωα αλλά σίγουρα όλοι μας κλέβουν ένα χαμόγελο. Τα μικρά παιδιά τα λατρεύουν κυριολεκτικά και το κυριότερο αισθάνονται ασφάλεια κοντά τους!

Λουλούδια και ζώα

Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τα ζώα της ζούγκλας

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Η εικόνα του φυσικού περιβάλλοντος συνδυάζει ποικιλία χρωμάτων και ερεθισμάτων στο παιδικό δωμάτιο. Ιδιαίτερα τα ζώα προσφέρουν μια αίσθηση ζωντάνιας και κάνουν τα παιδιά να αντιδρούν πιο ενεργά με το περιβάλλον τους. Ακολουθήστε μια συνολική διακόσμηση με ζώα στους τοίχους, τις κουρτίνες, τις κουβέρτες, τα σεντόνια. Τα ζώα θα προσφέρουν τη δυνατότητα της παρατήρησης την ώρα που το παιδί βρίσκεται στο δωμάτιο του.

Εικόνες από παραμύθια

Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα το παραμύθι του Μικρού Πρίγκιπα

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα το παραμύθι του Μικρού Πρίγκιπα. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

και με σύγχρονους ήρωες (όπως ο Χάρρυ Πόττερ) βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν ερεθίσματα και να αγαπήσουν από νωρίς τη λογοτεχνία. Αν είστε μάλιστα από τους γονείς που τους αρέσει να δημιουργούν παραλλαγές και να προεκτείνουν τις διηγήσεις των παραμυθιών, τότε μια τοιχογραφία με παραμυθένιους ήρωες θα σας δώσει άφθονο υλικό «εικονογράφησης». Ταυτόχρονα σας προσφέρουν την ευκαιρία να επιλέξετε τα χρώματα και τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν τη διακόσμηση του χώρου.

Φύση

Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τον Πήτερ Παν

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τον Πήτερ Παν. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Ένα δωμάτιο με βασικά χρώματα το γαλάζιο και το πράσινο και με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει χίλια δυο μικρά και μεγάλα ζώα θα κερδίσει την προσοχή του παιδιού σας και σίγουρα θα το εξοικειώσει με το φυσικό περιβάλλον ιδιαίτερα αν ζει σε πόλη.

Αγαπημένα ζώα

Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τα αγαπημένα ζώα

Φωτογραφία:Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τα αγαπημένα ζώα. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Ποιο παιδί δεν θα προτιμούσε ένα δωμάτιο με θέμα το αγαπημένο του ζώο; Χαρίστε του ένα δωμάτιο με θέμα τα ζώα. Η ιδέα ενός τσίρκου με χαρούμενα ζώα ή ένα δωμάτιο με θέμα το κατοικίδιο της οικογένειας συνδυασμένο με φωτογραφίες του.

Τροπικό δάσος

Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα Το βιβλίο της Ζούγκλας

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα Το βιβλίο της Ζούγκλας. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

στην πανδαισία του πράσινου χρώματος. Το τροπικό δάσος προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για τη φιλοξενία πολύχρωμων πουλιών και παιχνιδιάρικων ζώων. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας παράστασης πάντα ενθουσιάζει.

Παιδότοπος


Παιδότοπος

Ένας χώρος που οι τοίχοι του προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες για παιχνίδι. Διακοσμήστε τους τοίχους με τη σκηνή ενός δρόμου όπου τα μαγαζιά φέρουν τα ονόματα των μελών της οικογένειας πχ Μανάβικο ο Γιάννης, Κουκλοθέατρο της Ειρήνης κλπ. Δώστε του την ευκαιρία να παίξει, να φανταστεί, να δημιουργήσει.

*επιτρέπεται η αναπαραγωγή των παραπάνω κείμενων μόνο με την αναγραφή της πηγής και της ιστοσελίδας μας

<< Ιδέες Διακόσμησης

Τοιχογραφίες - Ζωγραφική παιδικών δωματίων
Διακόσμηση παιδικού δωματίου, διακόσμηση, παιδικό δωμάτιο επικοινωνία - πληροφορίες σύνδεσμοι - ενδιαφέρουσες συνδέσεις